Les fêtes de Coco

Les fêtes de Coco

lesfetesdecoco-boek-huwelijk-08

Coralie Saeys

Wedding planner

“Ze weet op welke details je moet letten om elk feest te doen
slagen. Volgens haar hoeft een goed feest niet duur te zijn, maar komt het vooral aan op de details. “

Vandaag de dag draait alles rond ‘experience’ en die experience begint eigenlijk al bij de uitnodiging, aldus Coraline. ‘Met de uitnodiging geef je meteen de toon aan voor je feest.’ Voor Coco is elk event uniek, waar ze telkens opnieuw haar volledige ziel en passie in legt. Ze doet dit samen met een handvol welgekozen leveranciers, waar ze altijd mee samenwerkt. Zo komt ze niet voor verrassingen te staan en is ze er zeker van dat de kwaliteit wordt gegarandeerd. Op die manier tracht LFDC de gave van gastvrijheid te vertalen in al haar evenementen en de aanwezigen keer op keer een onvergetelijke avond te bezorgen.
5 tips
01. It’s all in the details! Zorg voor details. Gasten merken het op, vinden het geweldig en zullen het niet snel vergeten.
02. Als je kan kiezen tussen een zittend diner of een walking dinner, ga dan voor een zittend diner. Zo kan je het feest beter coördineren en bouwt de sfeer zich langzaam, maar zeker, op.
03. Overdaad schaadt niet: Je kan nooit genoeg bloemen en kaarsen gebruiken. Het trekt de aandacht en zorgt ervoor dat andere mogelijke imperfecties minder opvallen.
04. Zorg dat alles één geheel vormt door het aan één persoon uit te besteden. Zo voorkom je een mix aan verschillende invloeden en ideeën.
05. Gasten willen zich amuseren. Bespaar dus niet op een goede dj en/of liveband. Zij trekken je gasten immers de dansvloer op en je dansfeest is vertrokken!