The Ivory Club

The Ivory Club Bridal

Uniek en luxe ontwerpers

Let the wedding games begin !

“Als je begint met het zoeken naar jouw droomjurk zal je veel verschillende stijlen tegenkomen, de lijst is eindeloos : romantische kanten jurken, vintage jurken, illusion dresses met lange mouwen, bohemian off-shoulder jurken of juist meer minimalistische jurken. Je kan inspiratie opdoen op veel verschillende manieren : blader door tijdschriften, schuim Pinterest en Instagram af, kijk hier zeker ook wat echte bruiden dragen, bekijk de nieuwste looks van Bridal Fashion Week.”

BE PREPARED
Boek altijd je afspraak vooraf en begin 8 à 10 maanden voor jouw grote dag te zoeken, zodat je kunt bestellen binnen de termijn van zes tot acht maanden.
Je kan gerust foto’s tonen van jullie trouwlocatie en de sfeer die je wilt, zo krijgen wij een goed beeld van de stijl die jij zoekt.
KEEP AN OPEN MIND
De zoektocht naar een bruidsjurk is voor elke bruid anders, sommige bruiden weten heel goed wat ze willen en anderen hebben wat meer tijd nodig. Probeer verschillende stijlen, je zult verrast zijn en vaak kiezen bruiden uiteindelijk een heel andere jurk dan diegene die ze in hun hoofd hadden.
CHOOSE YOUR BRIDAL SQUAD WISELY
In de opwinding van het dress-shoppen is het verleidelijk om iedereen mee te nemen, maar uit ervaring weten we dat dit de keuze vaak veel moeilijker maakt. Te veel meningen en te veel feedback kunnen echt overweldigend zijn, breng dus best maximaal drie van je favoriete personen mee, of diegene waar jij van weet da zij jouw het beste kennen.
« THE ONE »
Hét moment is aangebroken, je hebt jouw droomjurk gevonden.
Nu worden jouw maten opgenomen en wordt de jurk in jouw maat besteld. Je betaalt een aanbetaling en het resterende bedrag wordt betaald bij het ophalen van de jurk. Zodra ze in de boetiek aankomt, nodigen we je uit voor een tweede fitting, waar we de nodige aanpassingen doen. Een paar weken later kom je een laatste keer langs voor jouw final fitting en de afhaling van jouw jurk.
Adres
Mechelsesteenweg 17
B-2018 Antwerpen