Wild Flowers & Wodka

Wild Flowers & Wodka

wildflowers&wodka-boek-huwelijk-08

Bloemrijk & wild

Nodig de natuur uit.

“Bloemen kiezen voor je huwelijk is niet altijd even simpel. De eerste vraag die ik mijn bruiden altijd stel : heb je al een bepaalde sfeer voor het feest in gedachten ?

Wanneer het antwoord daarop ‘nee’ is, wordt het vaak ploeteren in een zee van mogelijkheden. Idealiter heb je dus al een klein beetje de stijl voor ogen die je wilt realiseren. Wat voor type personen zijn jullie? Wat past er bij jullie relatie ? Wat zie je graag ?”

Deze 3 bloementrends zijn HOT in 2018

Om je hierbij te helpen heb ik 3 trends voor jou. Voel je een connectie met éénn van deze trends? Dan heb je misschien al een idee welke richting jouw droomplannen zullen uitgaan. Let’s go!

1. The return of the rose

Heel lang werd de roos gezien als een oubollige en klassieke bloem. Niets is minder waar! De roos staat voor romantiek, drama en passie. Wanneer hij geschikt wordt in een wilde context (geen klassieke ronde bolletjes dus!) komt hij volledig tot zijn recht. Instant luxe en drama!
Ook moet je niet altijd kiezen voor de standaard versie van de rozen zoals de meeste mensen deze bloem kennen. Heb je al eens gedacht aan tuinrozen ? Trosrozen? Heerlijk geurende David Austin rozen ? Vaak heb je deze type rozen nog nooit eerder gezien maar wanneer je ze ziet, ben je vast helemaal verkocht ! Een paar minuutjes googlen naar verschillende soorten rozen zal je mond doen open vallen !

2. Go big or go home

Heel lang waren kleine boeketjes in de hand en kleine vaasjes op de tafel alles wat de klok sloeg. Nu durven we terug te kiezen voor grote weelderige boeketten om naar het altaar te lopen of voor grote bloemstukken op tafel.
De vorm van trouwboeketten waaiert vaak horizontaal uit.
Dit is een tegenbeweging van de klassieke ronde boeketten die we lang zagen.
Grote bloemstukken op lange tafels kan je in evenwicht brengen door het af te wisselen met kleinere vaasjes. Wees niet bang om je tafel voldoende te vullen met bloemen. Het is jullie feestdag dus dat mag je getoond worden door een gezonde portie luxe op tafel.

3. Nude kleuren zorgen voorromantiek in 2018

Ben jij een girly girl en zou je sowieso voor roze bloemen gaan voor je huwelijk ? Dan zijn nude tinten voor jou de beste optie. Deze bleke tinten zijn super romantisch maar hebben de elegante toets die roze bloemen vaak missen.
BMet nude tinten kies je voor vintage kleuren zoals: oude roze, beige, bruintinten maar ook diep paars en pruim-kleuren passen heel mooi in dit scala.
Heel populair bij deze trend is ook het gebruik van gedroogde bloemen en grassen. Denk aan pampasgras, tarwe, gedroogde hortensia’s en rozen. Super mooi, romantisch maar toch met een edgy kantje !
Adres
Loes van Look
Lange Nieuwstraat 64
2000 Antwerpen